Podcast: Over diergezondheid gesproken

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Podcast: Over diergezondheid gesproken

20-8-2024: 

Vind jij het fijn om in je eigen tijd bijgepraat te worden? In onze nieuwe podcastserie ‘Over diergezondheid gesproken’ zit relatiebeheerder Janna de Kort elk keer bij een andere specialist aan tafel om hem of haar het hemd van het lijf te vragen over dierziekten en uitdagingen op het melkveebedrijf. Zit je in de auto, op de trekker of sta je tussen de koeien? Ondertussen praten wij je bij.

In de eerste aflevering is rundveedierenarts Thomas Dijkstra te gast. Hoe wordt neospora verspreid? Waarom is een nieuwe hond op het erf een groter risico? Hoe groot is de kans dat een koe met neospora verwerpt? Luister de podcast om zijn uitleg te horen.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.