Doe mee aan het onderzoek naar knieproblemen bij runderen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Doe mee aan het onderzoek naar knieproblemen bij runderen

17-7-2024: 

Goed beenwerk is essentieel voor koeien. Sinds enkele jaren zien we vaker knieproblemen bij volwassen koeien. Bij kreupele koeien ligt de oorzaak in ongeveer 90 procent van de gevallen in de klauw. Hier willen we graag grootschalig onderzoek voor uitvoeren om een goed beeld te krijgen hoe vaak knieproblemen voorkomen bij onze Nederlandse melkkoeien. Lees het artikel in Herkauwer 'Inzicht in knieproblemen'

We zijn benieuwd naar de ervaringen van rundveehouders. Ben je rundveehouder en wil je meewerken? Vul dan deze korte (enkele monuten) enquête in.

Naar de enquête


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.