Masterclass toxicologie

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass toxicologie

9-8-2023: 

In december organiseren we een Masterclass Toxicologie voor dierenartsen, praktijkassistenten en praktijklaboranten. Het kunnen herkennen van vergiftigingen en risicofactoren voor vergiftigingen bij landbouwhuisdieren is belangrijk voor elke Nederlandse dierenarts.

In deze Masterclass krijg je zeer praktische informatie, die direct toepasbaar is op alle rundveebedrijven. Dankzij een diepere kennis van vergiftigingen, ben je als dierenarts beter in staat met dit soort casussen om te gaan en ze succesvol af te handelen. Omdat je vergiftigingen eerder herkent en accuraat kan diagnosticeren, gaat het risico op de bedrijven van je klanten omlaag.

De Masterclass richt zich met name op rundvee.

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.