Lid van de Raad van Commissarissen Pieter Paul Saasen overleden

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Lid van de Raad van Commissarissen Pieter Paul Saasen overleden

1-4-2023: 

Met groot verdriet en verslagenheid hebben we kennisgenomen van het toch nog onverwacht overlijden van Pieter Paul Saasen, ons gewaardeerd lid van de RvC van de GD Group. Pieter Paul heeft jarenlang bijgedragen aan het sturen van de GD Group met veel aandacht voor de financiën van het bedrijf, maar zeker ook de missie en strategie. Als voormalig accountant en meest recent CEO van het beursgenoteerde CTAC bracht hij een enorme ervaring mee in de discussies en besluitvorming. Vanuit zijn kennispositie als accountant was hij nauw betrokken bij de agrarische wereld, maar ook via vrienden en kennissen met melkveebedrijven was hij enorm goed op de hoogte van wat er speelde in ons werkveld.

Pieter Paul Saasen

Naast de cijfers en de strategie van het bedrijf had Pieter Paul ook oog voor de mensen bij GD en de cultuur in het bedrijf. Juist deze betrokkenheid kenmerkt zijn brede interesse voor alles wat er speelde binnen en buiten GD. Zijn bijdragen tijdens de bijeenkomsten maar zeker ook de vele telefoontjes tussen de vergaderingen door, de waardevolle en constructieve suggesties en adviezen, hebben veel impact gehad. Zelfs deze week nog. Daar kijken we met veel waardering en dankbaarheid op terug.

Pieter Paul was een zeer gewaardeerd lid van onze RvC, zijn bijdrage als commissaris en als mens en vriend zullen we niet gauw vergeten. We wensen zijn vrouw Annelies, hun kinderen en verdere familie en vrienden veel sterkte bij dit enorme verlies.

Namens directie en RvC van de GD Group,

Kris VanMalderen en Ynte Schukken

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.