Dieren ophalen voor pathologisch onderzoek

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Dieren ophalen voor pathologisch onderzoek

7-11-2022: 

Wist u dat u dieren 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt aanmelden om te laten ophalen voor pathologisch onderzoek? Dit kan zowel telefonisch via 088 20 25 500 als via het aanmeldformulier op onze website. Na het ophaalverzoek plannen wij de rit voor u in. Een halfuur voor aankomst op uw bedrijf ontvangt u bericht van ons. Bij het ophalen controleert de chauffeur samen met u het inzendformulier en kunt u het ondertekenen.

Wilt u eraan denken om, vooral bij warm weer, het dode dier goed te koelen (niet invriezen) voorafgaand aan het onderzoek? Zo vergroot u de kans op een waardevolle uitslag. Dit kunt u doen door het dier te bedekken met een natte doek en weg te leggen op een koele plek uit de zon.

Meer informatie en aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.