Eurotier vakbeurs

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Eurotier vakbeurs

7-10-2022: 

GD is aanwezig op EuroTier, de toonaangevende vakbeurs met een uitgebreid overzicht van innovaties op het gebied van technologie, diensten en genetica voor de moderne veehouderij. Het thema is dit jaar: ‘Transforming Animal Farming.’

GD loopt voorop op het gebied van diergezondheid. Zo zijn we een partner voor (farmaceutische) diergezondheidsbedrijven die onderzoeksprojecten uitvoeren op het gebied. Daarnaast hebben we ook een breed scala aan diermodellen voor onder andere pluimvee, varkens en runderen om interventiestrategieën, zoals vaccins te testen en te valideren. We onderzoeken en maken het mogelijk het effect van interventiestrategieën, gericht op het voorkomen of genezen van dierziekten, te beoordelen. 

De beurs is van 15 tot 18 november in Hannover. Zien we u daar?

Meer over Eurotier

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.