Laatste kans om mee te dingen naar de Anne Veenbaas-penning

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Laatste kans om mee te dingen naar de Anne Veenbaas-penning

31-3-2022:  Ken je iemand die een bijdrage levert aan het verbeteren van de diergezondheid? Meld hem, haar of hen dan aan voor de Anne Veenbaas-penning. Wees er snel bij, de inschrijving sluit 1 april. Stuur jouw voordracht per e-mail in en wie weet staat jouw kandidaat binnenkort met de gewilde penning en het bijbehorende geldbedrag in handen!

Iedere bijdrage aan het verbeteren van de diergezondheid en het dierenwelzijn maakt kans. Een veehouder, dierenarts of onderzoeker, lang werkzaam in een diersector, of pas net begonnen, een groot of klein initiatief: het maakt niet uit. De bijdrage aan diergezondheid en dierenwelzijn kan wetenschappelijk zijn, of praktisch. Je kunt dan denken aan het verminderen van sterfte, een goed idee om hittestress buiten de deur te houden, een verbetering in het antibioticumgebruik et cetera. Wil je iemand voordragen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, de persoon die je wilt voordragen en waarom juist deze persoon de prijs verdient naar bestuur@anneveenbaas.nl

Over Anne Veenbaas

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.