Extra inzicht en tijdsbesparing met nieuwe VeeOnline-app

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Extra inzicht en tijdsbesparing met nieuwe VeeOnline-app

24-3-2022: 

Extra inzicht en tijdsbesparing met nieuwe VeeOnline-app Met de nieuwe VeeOnline-app heeft u direct inzicht in labuitslagen. U kunt eenvoudig zoeken in alle uitslagen. Wilt u bijvoorbeeld weten of het dier eerder wat onder de leden had? Dan kunt u zoeken op identificatienummer. U kunt ook de labuitslagen filteren op UBN, referentie, periode of onderzoek.

Met de nieuwe update van de app kunt u uitslagen downloaden op uw telefoon. Deze pdf opent direct na het downloaden. Daarnaast ziet u, indien beschikbaar, de leeftijd of geboortedatum van het dier.

Lees meer over de VeeOnline-app

Meer nieuws over VeeOnline in de nieuwsbrief

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.