Laatste kans: Kalverdekje cadeau bij een tankmelkabonnement

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Laatste kans: Kalverdekje cadeau bij een tankmelkabonnement

27-12-2021: 

Door via tankmelkonderzoek de gezondheid van uw koeien te monitoren, werkt u gestructureerd aan een duurzame veestapel. De afgelopen maanden gaven wij kalverdekjes cadeau aan veehouders die zich aanmeldde voor een tankmelkabonnement. Alleen deze week kunt u nog profiteren van deze actie.

Tankmelkonderzoek geeft u op koppelniveau inzicht in de de gezondheid van uw koeien, hiermee kunt u problemen voor zijn. Dat gaat dat heel eenvoudig: de monsters worden automatisch periodiek genomen door de RMO en verzonden naar het laboratorium van GD. De uitslagen geven u handvatten en een advies om gericht bij te sturen en de diergezondheid naar een hoger niveau te tillen. Dat is goed voor uw koeien, én voor uw portemonnee.

Kalverdekje cadeau

Gezond melkvee begint al met een goede start. Daarom ontvangt u nu een kalverdekje cadeau als u één van onderstaande abonnementen bij ons afsluit. Wacht niet te lang, deze actie loopt nog tot 31 december.

Mastitis Tankmelk

Met Mastitis Tankmelk weet u welke mastitisverwekkers een rol spelen op uw bedrijf en krijgt u inzicht in de antibioticagevoeligheid van deze mastitisverwekkers. Zo voorkomt u problemen met mastitis. Steekt het toch de kop op, dan weet u al welke injector u moet gebruiken. Meer over Mastitis Tankmelk

De Mineralencheck

De Mineralencheck meet wat uw koppel melkgevende koeien daadwerkelijk opneemt aan jodium, selenium, zink, koper en molybdeen uit het rantsoen. De uitslag vertelt u dat u de juiste voerstrategie hanteert of dat u teveel of juist te weinig mineralen voert. Daarnaast geeft het inzicht in de fosforuitscheiding. Meer over de Mineralencheck

Klauwgezondheid Tankmelk

Met Klauwgezondheid Tankmelk wordt uw tankmelk vier keer per jaar automatisch onderzocht op biotine, zink en mangaan. Daarnaast krijgt u inzicht in infectiedruk van Mortellaro. Door gericht actie te ondernemen werkt u aan gezonde en sterke klauwen. Meer over Klauwgezondheid Tankmelk

Neospora Tankmelk

Met Neospora Tankmelk krijgt u inzicht in de neospora-situatie op uw bedrijf. Uw tankmelk en het bloed van verwerpers worden automatisch onderzocht op neospora-antistoffen. Door snelle opsporing kunt u schade door neospora beperken. Meer over Neospora Tankmelk

kalverdekje

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.