Klinische Dagen Rund in Heerenveen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Dagen Rund in Heerenveen

Waarom loont het om te investeren in werkgeluk binnen jouw dierenartspraktijk? Hoe krijgen we meer grip op streptokokken? En hoe groot is impact van voeding in de eerste levensfase op de uiteindelijke levensduur van melkvee? Dit en meer ontdek je tijdens de Klinische Dagen Rund.

De Klinische Dagen Rund worden georganiseerd door Virbac, Royal GD en ForFarmers en vinden plaats op 10 juni en 18 juni. Op een tweetal inspirerende locaties in Barneveld en Heerenveen praten enthousiaste gerenommeerde sprekers je inhoudelijk bij tijdens interactieve lezingen op het gebied van uiergezondheid, jongvee en werkgeluk in de praktijk. Naast de inhoudelijke bijdragen die aansluiten bij de toepassing in de dagelijkse praktijk, is er ook tijd om te netwerken met collega’s onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma en aanmelden

Dinsdag 18 juni 2024: Royal A-ware in Heerenveen

Royal A-ware is een familiebedrijf met 130 jaar ervaring in food. Met ruim 3.000 collega's maken ze dagverse zuivel, room, tapas, melkpoeder en allerlei soorten kaas. Kaas die ze op maat verwerken in stukken, plakken, blokjes, poeder of rasp voor in Nederland én de rest van de wereld. Tijdens het programma mogen we een kijkje nemen in deze fabriek.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.