Versterking: dierenarts Nienke Snijders-Van de Burgwal voegt zich bij team Kleine Herkauwers

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Versterking: dierenarts Nienke Snijders-Van de Burgwal voegt zich bij team Kleine Herkauwers

9-12-2021: 
Het team Kleine Herkauwers mag een nieuwe dierenarts verwelkomen: Nienke Snijders-Van de Burgwal. Nienke brengt ervaring mee op diverse vlakken. Nadat ze haar studie Diergeneeskunde in Utrecht in 2014 had afgerond, leerde ze het werkveld als allround dierenarts kennen. Ze werkte vooral met rundvee, maar ook met onder andere gezelschapsdieren en paarden. 

Onderwijs en onderzoek
Daarna stortte ze zich in het onderwijs. Zo gaf ze les aan de Universiteit van Utrecht bij de afdeling Klinische Infectiologie en aan de Aeres Hogeschool Dronten. In Dronten combineerde ze het onderwijs met onderzoek binnen het Team Praktijkgericht Onderzoek.

Persoonlijke binding
Maar misschien wel belangrijker: Nienke heeft een passie voor kleine herkauwers, want ze groeide op op een schapenbedrijf in de Noordoostpolder. Daar brengt ze nog geregeld haar uren door.

Je kunt Nienke vanaf 1 januari tegenkomen: telefonisch, in onze communicatie of in de praktijk.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.