Meer gemak met onze digitale tarievenbrochure

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Meer gemak met onze digitale tarievenbrochure

8-12-2021:  Benieuwd naar onze producten en tarieven voor 2022? Ze staan overzichtelijk op onze website en zijn daar ook te downloaden om uit te printen. Zo weet u altijd wat de actuele tarieven zijn.

Onze producten- en tarievenbrochure is voortaan alleen digitaal beschikbaar. Dat doen we natuurlijk met een reden. Met de enorme hoeveelheid producten die we aanbieden, kan het namelijk weleens onoverzichtelijk worden. Met onze doorzoekbare brochure maakt u zelf een selectie van wat voor u relevant is. Dat scheelt tijd én papier.

Eenvoudig producten zoeken

In de digitale brochure kunt u met een zoekfilter eenvoudig producten binnen diersoorten zoeken, maar is het ook mogelijk om het hele aanbod voor die diersoort als pdf te downloaden en uit te printen. Of een door u gekozen selectie. U kiest zelf wat voor u relevant is.

We stellen de tarieven gewoonlijk één keer per jaar vast. In sommige gevallen doen we ook aanpassingen gedurende het jaar. Met de digitale tarievenlijst weet u op ieder moment wat de actuele tarieven zijn.

Wijzigingen producten- en tarieven 2022

  • Het diarreepakket voor paarden en veulen is toegevoegd. Klik hier voor het actuele aanbod paard.
  • De bepaling van vitamine B12 in serum voor diverse diersoorten vervalt (artikelnr. 10213).
  • Borrelia burgdorfere (Lyme) kan worden onderzocht in een teek (overige materialen); in te schrijven via formulier ‘Overige diersoorten’.
  • Het ‘Pakket Grote Screening en Ontsteking Herkauwers’ (artikelnr. 11505) wordt binnenkort vervangen door het ‘Pakket algemene screening rund’ (tarief: 30.45 euro per monster). Dit pakket omvat een groot aantal klinisch-chemische bepalingen voor inzicht in onder andere de nier- en leverfunctie, energie- en eiwitvoorziening en macromineralenstatus van een koe. Analyse van het rode en witte bloedbeeld zit niet meer in het screeningspakket. U kunt het ‘Pakket Rode en Witte Bloedbeeld’ apart aanvragen (artikel nr. 10267). Zo bepaalt u zelf welke bepalingen u wilt combineren. Klik hier voor het actuele aanbod rund.
  • De service rondom het periodiek onderzoek varken is aangepast. De varkenshouder betaalt alleen de onderzoeken die voor uw bedrijf worden uitgevoerd. De aansturing verloopt volledig digitaal. U ontvangt automatisch een bericht dat er bloedmonsters genomen moeten worden en u voegt eenvoudig andere onderzoeken toe.
  • Het aantonen van antistoffen tegen Actinobacillus pleuropneumoniae (App) middels een CBR-test bij varkens vervalt.
  • Het totale productaanbod voor PRRS en klinische chemie varken is afgelopen jaar verbeterd, klik hier voor het actuele aanbod varken.

Producten en tarieven

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.