Wie wordt de nieuwe winnaar van de Anne Veenbaas-penning?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Wie wordt de nieuwe winnaar van de Anne Veenbaas-penning?

8-11-2021: 

Varkensdierenarts Rudolf Raymakers mocht de eerste penning in ontvangst nemen. Inmiddels is de zoektocht naar zijn opvolger al begonnen.

Waarom een Anne Veenbaas-penning?

De Anne Veenbaas-penning is in het leven geroepen door het Anne Veenbaas Fonds. Dit omdat er zoveel mooie initiatieven in de veehouderij zijn die anderen kunnen inspireren en die gebaat zijn bij wat extra aandacht. Daarom wordt jaarlijks een Anne Veenbaaspenning uitgereikt samen met een financiële waardering ter waarde van 500 euro.

Wie maakt kans?

Iedereen die een bijdrage levert aan het verbeteren van de diergezondheid komt in aanmerking voor de Anne Veenbaas-penning. Deze bijdrage kan praktisch, maar ook wetenschappelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van sterfte of een verbetering in antibioticumgebruik. Het kan een veehouder zijn, een dierenarts of een onderzoeker, of ook een groepje mensen.

Kent u iemand die een bijdrage levert aan het verbeteren van de diergezondheid of met een geweldig idee die de penning en het bijbehorende geldbedrag moet winnen? Meld deze persoon dan aan en stuur een e-mail naar: bestuur@anneveenbaas.nl

Anne Veenbaas video

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.