GD lanceert sms als geheugensteun

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD lanceert sms als geheugensteun

9-11-2021: 

In een drukbezet leven als veehouder komt het nou eenmaal weleens voor dat u een bericht van ons over het hoofd ziet. Daarom stuurt GD voortaan een sms als iets écht even uw aandacht nodig heeft.


Het gaat om situaties waarbij op korte termijn actie nodig is. Bijvoorbeeld over het ophalen van sectiemateriaal of acties in het kader van het BVD-programma. Zo kunnen we een bericht sturen om u erop te wijzen dat er onlangs kalveren zijn geboren met een verhoogd risico op BVD en wat u daarmee moet doen.

 

2158

Verdere uitbreiding

De mogelijkheid om een sms te ontvangen is vooralsnog beperkt tot het BVD-programma en de ophaaldienst voor sectiemateriaal. In de toekomst breidt GD deze service verder uit naar andere producten en diensten.

 

Geef uw nummer door

Gebruikmaken van de sms-service? Dan hebben we uw 06-nummer nodig. Ontvangt u nog geen berichten over bovenstaande diensten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1770 of info@gddiergezondheid.nl

Uiteraard houden we u ook op de hoogte via onze reguliere communicatie. Wilt u liever geen sms ontvangen? Reageer dan per sms met ‘STOP’.

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.