Juridisch medewerker

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Juridisch medewerker

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan. Ter ondersteuning van onze afdeling Juridische Zaken zijn wij op zoek naar een:

Juridisch Medewerker (24 uur)

De functie

Als Juridisch Medewerker bied je zowel administratieve als juridisch inhoudelijke ondersteuning aan onze afdeling Juridische Zaken. Je werkt aan het voorbereiden, ondersteunen en behandelen van diverse juridische dossiers en vraagstukken. Je zorgt ervoor dat inschrijvingen in het Handelsregister en de UBO-registraties actueel blijven. Daarnaast beheer je de statuten en reglementen van deelnemingen. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen, beoordelen en redigeren van contracten en correspondentie. Verder onderhoud je contact met interne en externe stakeholders. 

Wie zijn wij?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2023 realiseerde GD Group een omzet van ruim 62 miljoen euro.

Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we jaarlijks bijna 4 miljoen laboratoriumbepalingen uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en –bestrijding.

We zetten in op duurzaam ondernemen met diverse initiatieven. Zo stimuleren we medewerkers om de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer en hebben we zonnepanelen geïnstalleerd om onze energiebehoefte op een milieuvriendelijke manier te dekken. We kiezen bewust voor duurzame materialen en energie-efficiënte installaties om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Hiermee wil ook Royal GD actief bijdragen aan een duurzamere toekomst.

De afdeling 

De afdeling Juridische Zaken zorgt voor de beheersing van juridische risico’s van GD Group en haar dochterondernemingen (waaronder Royal GD). Denk daarbij aan het vennootschapsrecht (het recht van de ondernemingen), het opstellen en beoordelen van overeenkomsten (nationaal- en internationaal contractenrecht), privacyregelgeving, het afhandelen van claims/ geschillen, advisering betreffende alle voorkomende onderwerpen die voortvloeien uit de aard van de activiteiten van de onderneming.

De afdeling informeert het bestuur van GD Group en MT van Royal GD over de wijzigingen van de voor de organisatie relevante wetgeving en geeft advies over de beheersing van juridische risico’s. Denk daarbij aan o.a. uitleg wetgeving, jurisprudentie, opstellen en aanvullen overeenkomsten met externe partijen (waaronder de overheid), vragen over algemene voorwaarden, schadeclaims, procedures en ontwikkelen van beleid, intellectuele eigendom, merkenrecht, omgevingsrecht, privacy, mededingings- en aanbestedingsrecht, transacties in het kader van M&A.

Jij bent de ideale kandidaat als

  • Je een HBO/HBO+ opleiding Rechten of vergelijkbaar hebt gevolgd; 
  • Enkele jaren werkervaring hebt in het bedrijfsleven, de advocatuur of notariaat met o.a. juridische administratie, corporate housekeeping, opstellen van juridische documenten en correspondentie;
  • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift beheerst; kennis van de Duitse taal is een pre;
  • Je naast juridisch inhoudelijke kennis ook affiniteit hebt met administratie; 
  • Je een proactieve en flexibele werkhouding hebt, digitaal vaardig en communicatief bent en goed kan samenwerken.

Wij bieden jou

Een leuke afwisselende baan waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. 

Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv uiterlijk voor 25 juli a.s. via ons sollicitatieformulier. 

Solliciteer nu

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Annamária Vágási, Hoofd Juridische Zaken, telefoonnummer 06 231 318 51.

Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website. 

 

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand. 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.