Sr. Projectleider Rund

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Sr. Projectleider Rund

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan. Ter ondersteuning van onze afdeling Rund zijn wij op zoek naar een:

Sr. Projectleider Rund (32-40 uur)

 

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van (onderzoeks)projecten en word je intensief betrokken bij het verwerven, voorbereiden en organiseren van nieuwe projecten. Je organiseert het project, regelt beschikbaarheid van mensen, middelen en deskundigheid en rapporteert regelmatig over zowel de technische als de financiële voortgang. Van dit regeltalent wordt een ruime mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij je, samen met het projectteam, het werkprotocol met de (financiële) begroting en voortgangsdocumenten opstelt. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen GD. Naast de projectleiding voor de sector Rund, kun je in deze afwisselende functie ook ingezet worden voor projecten in een andere sector, bijvoorbeeld Varken. 

Wie zijn wij?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt. In 2023 realiseerde GD Group een omzet van ruim 62 miljoen euro.

Ons state-of-the art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier voeren we jaarlijks bijna 4 miljoen laboratoriumbepalingen uit. Onze teams van dierenartsen, specialisten en wetenschappers adviseren klanten, voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s en producten voor dierziektepreventie en -bestrijding.

De afdeling

De afdeling Rund levert een substantiële bijdrage aan de omzet van GD. Een enthousiast team met ruim 30 professionals ontwikkelt innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. De medewerkers van de sector houden zich onder andere bezig met informeren en adviseren, met contract onderzoek en met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Daarnaast verzorgt de afdeling de landelijke monitoring van de diergezondheid in opdracht van het ministerie en het bedrijfsleven. Belangrijke thema’s voor ons zijn infectieziekten, uiergezondheid, voeding in relatie tot gezondheid, klauwgezondheid en reductie antibioticagebruik.  

Jij bent de ideale kandidaat als je

  • HBO+/WO werk- en denkniveau hebt
  • Accuraat en resultaatgericht bent
  • Kennis en aantoonbare ervaring hebt met projectmanagement 
  • Jezelf zowel mondeling als schriftelijk uitstekend kunt uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Affiniteit hebt met de rundveesector óf rundergezondsheidzorg 
  • Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie 
  • Draagvlak en commitment weet te creëren
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen

Wij bieden jou

Een leuke afwisselende baan waarin je ruimte krijgt om zelf initiatief te nemen. De salarisschaal waar deze functie in valt loopt van €3.000-5.400. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Reactietermijn is verlengd. Stuur ons jouw motivatie en cv uiterlijk 11 augustus 2024 via ons sollicitatieformulier.
 
Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Lourens Heres, Manager Onderzoek Rund, telefoonnummer 06 15 09 88 73.
Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand. 
 
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.