Update GD binnen 10 km-zone Eefde: Inzenden levend pluimvee naar GD weer mogelijk

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Update GD binnen 10 km-zone Eefde: Inzenden levend pluimvee naar GD weer mogelijk

16-2-2022: 

GD valt, zoals vermeld, binnen de 10 kilometerzone in Eefde, waar op 8 februari hoogpathogene vogelgriep is vastgesteld. In deze zone geldt een vervoersverbod voor pluimvee, eieren, pluimveemest en gebruikt strooisel, maar ook andere dieren en dierlijke producten afkomstig van bedrijven met gehouden gevogelte. 

Vanaf 14 februari is dit verbod niet meer van toepassing op het insturen van levend pluimvee naar GD voor pathologisch onderzoek. Voorwaarde is dat bij het vervoer gebruikgemaakt wordt van de volgende route:

1. Vanaf kruising A1, afslag 24 Deventer Oost/ Siemelinksweg (N348). Siemelinksweg volgen in noordelijke richting tot aan Zweedsestraat.

2. Zweedsestraat volgen in westelijke richting tot aan Lubeckstraat.

3. Lubeckstraat volgen in zuidelijke richting tot aan Hamburgweg.

4. Hamburgweg volgen in oostelijke richting tot aan Rigastraat.

5. Rigastraat volgen in zuidelijke richting tot aan nr. 25, GD.

 

Heeft u vragen over pathologisch onderzoek? Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag verder. Bel met 088 20 25 500 of stuur een e-mail naar info@gddiergezondheid.nl.

Voor inhoudelijke vragen over pathologie pluimvee kunt u ook direct contact opnemen met de dienstdoende sectiezaaldierenarts op 088 20 25 571.

 

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.