Stel je vraag over blauwtong tijdens het Schapenspreekuur

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Stel je vraag over blauwtong tijdens het Schapenspreekuur

15-10-2024: 

Het blauwtongvirus (BTV) kan aanzienlijke impact hebben op de gezondheid van schapen en runderen en leidt tot bezorgdheid bij veehouders. Recent zijn de types BTV-3 en BTV-12 in Nederland opgedoken, wat vragen oproept over de aanpak en gevolgen van deze uitbraak. Tijdens het Schapenspreekuur bespreken experts van Royal GD en Het Schaap de laatste ontwikkelingen en beantwoorden ze ingestuurde vragen over de huidige situatie.

Heb je een vraag over blauwtongvirus BTV-3 of BTV-12? Stel deze dan tijdens het Schapenspreekuur met Het Schaap en Royal GD. Je kunt tot uiterlijk donderdag 17 oktober om 13.00 uur je vraag indienen. Tijdens de uitzending zullen de experts jouw vragen bespreken en meer informatie geven over de huidige situatie rondom blauwtong.

De uitzending komt vrijdag 18 oktober aan het einde van de dag online en is toegankelijk voor iedereen, zowel voor abonnees van Het Schaap als voor niet-abonnees.

Stel je vraag hier


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.