Webinar: Voorkomen van hittestress

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: Voorkomen van hittestress

8-4-2021: 

Tijdens de periodes van extreme warmte van de afgelopen jaren zijn lessen geleerd en creatieve oplossingen bedacht door veehouders, adviseurs en dierenartsen om hittestress bij dieren tegen te gaan. LTO Nederland heeft, in samenwerking met Royal GD, het voortouw genomen om adviezen te verzamelen en te toetsen aan de mening van experts. Deze adviezen worden gecombineerd met de maat voor de hittestress die dieren ervaren (THI) om zo tot een hitteplan te komen. Door tijdig de juiste maatregelen te nemen wordt stress bij mens en dier voorkomen. Door jaarlijks te evalueren in sectorale platform overleggen blijven de adviezen zowel van hoge kwaliteit als praktisch toepasbaar.

In het webinar “Voorkomen van hittestress” staan we stil bij wat er afgelopen jaren in samenwerking bereikt is op het gebied van hittestress voorkomen, de totstandkoming van de website waarop het hitteplan te genereren is én horen we tips van verschillende expert uit de platforms.

Webinar “Voorkomen van hittestress”

Woensdag 14 april 20:00 – 21:30 uur

Aanmelden

 

hittestress

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.