Webinar: De rol van de dierenarts in de circulaire landbouw

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: De rol van de dierenarts in de circulaire landbouw

8-4-2021: 

Op 20 april om 16.00 uur organiseren de Faculteit Diergeneeskunde  en de KNMvD een webinar over de rol van de dierenarts in de circulaire landbouw. In drie korte inleidingen worden de rol van het dier, de mogelijke effecten op de diergezondheid en de vragen van veehouders voor hun dierenartsen bij de transitie naar circulaire landbouw belicht. Sprekers zijn prof dr. Ynte Schukken, prof dr. Imke de Boer en dr. Ir. Klaas Jan van Calker.

De circulaire landbouw veroorzaakt een grote transitie in de veehouderij. Wat heeft u als dierenarts nodig om veehouders te ondersteunen bij deze transitie, zodat de gezondheid en het welzijn van de dieren zijn geborgd? Dit en meer komt aan de orde in het webinar ‘de rol van de dierenarts in de circulaire landbouw’.

 

Op dinsdag 20 april om 16.00 uur vindt het webinar plaats via Networktables.

 

Link naar faculteit en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.